23.2.2014

Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin luksushuvila

Luin huvittuneena lehdistä miten nyt hekumoidaan Ukrainan presidentti Janukovitshin luksushuvilalla.

Minua alkoi huvittaa kun katsoin kuvia tästä kauheaksi luksukseksi nimetystä kartanosta.

Aloin miettiä minkälaisen jymyjutun saisi Suomesta tasavallan presidentin luksumaisesta talviasunnosta Mäntyniemestä. Melkein 3 hehtaarin tontti parhaalla paraatipaikalla Helsingissä.
Lisäksi presidentti käyttää Kauppatorin kupeessa olevaa linnaa työhuoneenaan. Vaikka se on korjauksen alla on se kuitenkin varattu presidentin esikunnan käyttöön.

Lisäksi presidentillä on käytössään loistava kesäpalatsi Kultaranta Naantalissa, josta tuodaan presidentille sekä kukkasia että vihanneksia ruokapöytään minun tietääkseni. Sielläkin on lääniä 54 hehtaaria.

Lisäksi tasavallan presidentillä on käsittääkseni useampikin auto, joista ainakin osa on panssaroituja.

Sen lisäksi presidentille on teetetty uusi vene Kultaranta VIII. Vene ei ole mikään pikku purtilo vaan se on vajaa 20 metriä pitkä, melkein 6 metriä leveä ja siinä on moottoritehoja melkein 1800 hevosvoimaa.

Presidentti Janukovitshin kartanossa on maata n 150 hehtaaria. Uskoisin Nalle Wahlroosin ja Jorma Ollilan kartanoita vähintään yhtä isoiksi. Isovanhemmillanikin Karjalassa oli enemmän lääniä vanhalla kesähuvilallaan minne he muuttivat vallankumousta pakoon v 1917.

Lisäksi tuollainen puusta tehty Honkarakenteen komistus on hyvin kaukana esimerkiksi Romanian aiemman diktaattorin Ceausescun palatseista.

Miksei muuten toimittajat kirjoita yhtä suurella antaumuksella Romanian, Bulgarian ja Moldovan romaniparonien luksuslinnoista? Täällä meillä kaduilla kerjäävien ja ryöstelevien rahoista menee iso osa näille mafiosoille. Tuota "jäsenmaksujen" keruuta päämiehille on nähty Helsingin kaduillakin kun hienoissa puvuissa ökyautoilla kiertelevät miehet käyvät keräämässä kymmenyksensä (taitaa muuten olla enemmän kuin kymmenykset ;).

Mutta saahan näistä henkeä salpaavia lööppejä mediaan Suomessa huippukalliissa yksiöissä ja kaksioissa elävien kadehtijoiden ja kummastelijoiden luettavaksi.  

1 kommentti:

 1. Hyvä kirjoitus!

  Varmaan on arvioitava, onko Janukovitsh rakennuttanut kompleksinsa itselleen. Eli jos se ei ole samanlainen valtiovallan rakennuttama kuin vaikka Mäntyniemi. Onhan jokaisen maan johdolla jonkinlainen edustusasunto.
  Ja onko Janukovitsh käyttänyt siihen valtion rahaa, ja onko siihen ollut lupa.

  Kuten sanoit, kyseessähän VOI OLLA samanlainen juttu kuin Mäntyniemi tai Kultaranta, mutta josta on tehty raflaava lööppi.

  Miksei muuten toimittajat kirjoita yhtä suurella antaumuksella Romanian, Bulgarian ja Moldovan romaniparonien luksuslinnoista?

  Koska vasemmistolaiset toimittajat ja heidän tietoisesti/tietämättään harjoittama kulttuurimarxismi. Romanit ovat valtamedian suojeluksessa, eikä heistä kirjoiteta mitään pahaa. Kuten ei maahanmuuttajista, seksuaalivähemmistöistä tai islamiin liittyvistä ongelmista.

  Ihan sama juttu on Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuman ökyasuntokompleksi.

  VastaaPoista