23.1.2007

Kahden kerroksen väkeä

Yritän olla ennakkoluuloton ja pyrin seuraamaan kaikenlaista mediaa.

Tuo ilmaisu "kahden kerroksen väkeä" tuli mieleeni kun aloin verrata keskenään City-lehteä, Vee-lehteä ja Voima-lehteä. Noita kaikkia lukee käsitykseni mukaan nuoriso ja nuoret aikuiset. Mutta arvomnaailma lehdissä on eri maailmoista. City-lehdessä ja sen Vee-kloonissa tuntuu sisältö olevan ravintoloita ja bilettämistä ja jotain julkkisjuttuja. Voima-lehden sisältö on paljon yhteiskunnallisempaa: tasa-arvoa, köyhyyttä, syrjaytymistä, kehitysmaita, luomua, vegeä, sivareita yms.

Jos minun pitäisi luopua noista lehdistä niin viimeisenä luopuisin Voimasta. Ehkä se onkin lähempänä minun arvomaailmaani. Vaikka yhteiskunnallinen kehitykseni onkin seurannut Winston Churchillin (muistaakseni) kaavaa: nuorena radikaali ja vanhana konservatiivi, niin kyllä vielä jonkinlainen lukkarinrakkaus on sieluun jäänyt radikalismille.

Jos et ole lukenut Voimaa niin ota se mukaasi jostain ilmaisjakelupisteestä, jää sen koukkuun ja jos haluat seurata sitä säännöllisesti tilaa se.

3 kommenttia:

  1. hey, I just got a free $5000.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $5000 free gift card for your backtoschool wardrobe

    VastaaPoista
  2. Ei ole mies 50 vuodessa muuttunut, ei. Terkkuja. Hans

    VastaaPoista
  3. Kommentit Hansille: ei hyvää takkia tarvitse kääntää 50 vuodessakaan. Jos ennen olin radikaali olen nyt vain radikaali konservatiivi ;)

    VastaaPoista