1.5.2010

Ylen ex-johtaja Mikael Jungner

Jungnerin johdolla Yleisradio saavutti hänen viisi vuotta kestäneen uransa aikana Suomen parhaat työpaikat, isojen työpaikkojen sarjassa 5. sija.

Saavutus on ainakin minun arvomaailamassani loistava. Tuon järjestön palkinto on aidosti osoitus hyvästä työpaikasta myös työntekijöiden mielestä. Minusta se erottuu tuossa suhteessa kovasti muista vastaavista. Olen nähnyt joidenkin konsulttitoimistojen jakavan tuollaisia palkintoja asiakkailleen ja ainakin eräissä tuntemissani tapauksissa vaikuttaa kuin palkinnon saisi suurimman laskun vuoden aikana maksanut asiakas.

Sääli ettei Jungner saanut jatkoaikaa. Harvoin työntekijät omaa johtajaansa samalla tavoin arvostavat. Kai se oli se väärän puolueen (=SDP) jäsenkirja joka esti jatkon.

Toivotan onnea ja menestystä Jungnerille jatkotehtävissä. Luulisi löytyvän jonkun ennakkoluulottoman kapitalistin joka ymmärtäisi jäsenkirjasta huolimatta palkata tuollaisia tuloksia saavuttaneen johtajan. Ja saihan Jungner Ylen taloudenkin jonkinlaiseen tasapainoon.

Tässä Jungnerin viimeisen työpäivän haastattelu aamutelevisiossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti