27.3.2006

Lisää urheiluohjelmia paikallisradioihin?

Muutto uuteen asuntoon on takana. Kova urakka ja väsymys painaa päälle vaikka pahvilaatikoita on vieläkin purkamatta. Ei tässä ole paljon blogia ehtinyt ajatella. Mutta kyllä muutos on toisaalta ihan kivaa.

Mutta havahduin menneen kuukauden aikana ihmettelemään kun paikallisradioiden toimilupien uusinta käsiteltiin lehdissä. Liikenneministeriö oli uutisten mukaan kovin tohkeissaan, että joku musiikkiohjelmaa lähettävä paikallisradio ei ollut riittävästi lähettänyt urheiluohjelmia, joita sen toimilupansa mukaisesti olisi pitänyt lähettää ja että tulevaisuudessa valvontaa tullaan tehostamaan.

Joskus 70-luvulla luin jonkun tutkimuksen, jossa muistikuvani mukaan oli havaittu Euroopan lehdistöä tutkittaessa, että suurin osuus urheilusivuilla oli suomalaisissa ja hollantilaisissa sanomalehdissä. Samanlaista yhtäläisyyttää suomalaiset osoittivat myös että Euroopan maista vain Hollannissa ja Suomessa Perhe on pahin (hahmoina Archie ja Edith Bunker perheineen) oli televisioohjelmien suosikkilistojen kärjessä.

Eräs älykkötuttuni tokaisikin kerran, että "Tämä kansa on korvannut kulttuurin urheilulla".

Onkohan Classic FM tai Radio Dei asemillakin joku määritelty "urheilukiintiö"- huhuh ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti