9.3.2007

Totaalisen tympeät vaalikeskustelut TV:ssä

Pönäkät ukot istuvat jossain ringissä heittämässä toisilleen ja kai vähän yleisöllekin jotain valmiiksi pureksittuja fraaseja. Imagot on kiillotettu ja stailistit on tehnyt parastaan. Näytelmä alkaa.

En oikein ymmärrä edes onko kyse farssista vai tragediasta. Kuitenkin kaikki vaikuttaa aika tympeän yhdentekevältä.

Kymmenet vaalikoneet netissä kertovat kuka lähinnä vastaa käsityksiäsi, mutta kun katsoo korkealle ranking-listallesi päässeitä nimiä niin mitä tulee mieleen.

Ainakin osa eteeni tulleistä nimistä on tuttuja ja heistä osa jo Arkadianmäellä istuneita. Mitään lupaamaansa eivät kuitenkaan ole saaneet aikaisemminkaan aikaan.

Minä olen ainakin ihan hukassa ketä äänestäisin. Itsekin kohta eläköityvänä olen ajatellut että kun valitsee riittävän iäkkään on sellaisella ehkä enemmän rohkeutta tehdäkin jotain radikaalia kun ei tarvitse huolehtia uraputkesta. Toisaalta kun valitsee oikein nuoren niin hänellä on jäljellä vielä sekä voimia että idealismia ja juuri koska uraputki on edessä on hänella myös tarve profiloitua. Mutta sitten taas edessä on ne vanhat konkarit joiden käsissä on tämän nuoren uraputki niin sitten tulee taas tarve mielistellä eikä ajaa oikeaksi kokemiaan asioita.

Ääh. On tämä vaikeaa.

BTW paras vaalikone minun mielestäni näytti olevan nuorison omassa IRC-Galleriassa vaikka hivenen kornia onkin, että minun ikäinen ukko sellaista sanookin, luulevat svielä namusedäksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti