26.10.2011

Ministeri paljastaa - maahanmuuttokriittisyys onkin verhottua rasismia

No nyt kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki paljasti sen.

Lainaus tuosta puheesta:

'Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäen mielestä maahanmuuttokriittisyyteen verhoiltua rasismia ei ole syytä tukea julkisilla varoilla. Tasa-arvo- ja nuorisoasioista hallituksessa vastaava Arhinmäki puhui tänään valtakunnallisessa nuorisotyön järjestöpäivässä.

Arhinmäki muistuttaa, että nuorisolain lähtökohtina ovat muun muassa yhdenvertaisuus, tasa-arvo, monikulttuurisuus ja kansainvälisyys.
'

Kuin parhainkin ennustaja tai parapsykologi ministeri näkee maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvien verhotun rasismin. Tuo tarkoittaa käytännössä ettei maahanmuuton epäkohtia saa huomata eikä ainakaan sovi niistä puhua tulematta leimatuksi rasistiksi. Huhuh. On siinä suukapula avoimelle ja vapaalle keskustelulle.

Olikos muuten sananvapaus enää jäljellä viime perjantaina hyväksytyssä muutetussa Suomen perustuslaissa: Vai onkohan sekin jo luovutettu Brysselin komissaareille. Niin luitte Wikipediasra ihan oikein:

'Komissaari oli Neuvostoliiton kommunistipuolueen erityinen edustaja Puna-armeijassa.
Politrukki on poliittinen komissaari armeijassa; käytössä Neuvostoliitossa ja Kiinassa.
Kansankomissaari oli vuosina 1917–1946 ministeriä vastaava asema
'

Taitaa ikä tehdä minut vain koko ajan kärttyisämmäksi. Että sellaista.

2 kommenttia:

  1. Luulisi jo Neuvostoliiton ja Itä-Saksan esimerkkien osoittaneen, että sananvapauden rajoittaminen on lopulta tuhoisaa nimenomaan vasemmistolaisuudelle.

    VastaaPoista
  2. Sammalkieli! Kun usko omaan aatteeseen on heikko on sitä yritettävä pönkittää kaikin mahdollisin keinoin. Silloin sananvapauden suitseminenkin on ihan luontevaa. Uskotaan ehkä omien joukkojen siitä pitävän.

    Ihan kuten yrityselämässä. Vain voimakas itseensä luottava johtaja uskaltaa hyväksyä vastarannan kiiskit omassa organisaatiossaan. Ja parhaimmillaan voittaa heidät jopa puolelleen. Mutta harvinaisia ovat sellaiset linnut.

    VastaaPoista