9.1.2015

Uskontojen ja politiikan vertailua

Aloin tuossa ihan vakavasti miettiä, että miksi poliittisia suuntauksia saa ihan vapaasti dissata, Esimerkkeinä natsit, fasistit ja miksei nyt jopa Ruotsissa Ruotsidemokraatit, jotka on eristetty niin täysin syrjään että voisi melkein ajatella että heillä on ebola tai joku muu helposti leviävä kuolemaan johtava tauti.

Mutta uskonnoissa on kaikkien kukkien annettava kukkia. Vaikka alkaa vähitellen islamista tulla miten huolestuttavia tahansa piirteitä esille sekä käytännössä, mutta myös heidän pyhissä kirjoituksissaan ja papistonsa ohjeistuksessa niin meidän on jätettävä se uskontona täysin rauhaan.

Selityksenä on usein, etteivät kaikki muslimit ole syyllistyneet murha- ja itsemurhaiskuihin vaan ainoastaan jotkut häiriintyneet.  Eikö siksi suurta enemmistöä saa syyllistää vaan heillä pitää olla oikeus harjoittaa uskontoaan. En viitsinyt tuohon enää kirjoittaa perättömästi rauhanomaista ja suvaitsevaista uskontoaan.

Hei, siis natsit voidaan kieltää tyystiin kun siellä on ollut niitä hulluja jotka ryhtyivät teollisesti hävittämään vihaamaiaan ihmisiä polttamalla.

Mitenkäs islamistit? Sielläkin jotkut hullut ryhtyvät harjoittamaan toisten ihmisten massateurastuksia. Niin heidän taustallaan olevaa uskontoa ei saa mennä tuomitsemaan vaikka sielläkin avoimesti hyväksytään juutalaisviha, pedofilia yms. Omituista.

Ettei synny väärää mielikuvaa. En minä halua natsismia alkaa hyväksymään. Mutta en minä enää halua että islamistit riehuvat länsimaissa kuin hullut murhaamassa ihmisia ja tekemässä tihutöitään uskontonsa nimissä. Ja meidän pitäisi vuosikaupalla hyväksyä, että nämä ovat vain häiriintyneiden yksilöiden tekosia eikä taustalla olealla aatteella ole mitään tekemista asian kanssa. Uskokoon ken haluaa olla noin sinisilmäinen...     

2 kommenttia:

  1. Näin on näppylät. Erittäin hyvä huomio!

    VastaaPoista
  2. Yksittäisistä häiriintyneistä puhuminen on huijausta. Rehellisempää on sanoa että islam itsessään aiheuttaa häiriintyneisyyttä ajatusten, sanojen ja tekojen muodossa. Sen voi havaita ja todeta psykologian ja psykiatrian avulla.

    Attentaatteja ja itsemurhaiskuja tekvät muslimit toimivat omassa kontekstissaan johdonmukaisesti ja rationaalisesti. Islamin opit kieltävät islamin ja Muhammedin arvostelun. Jos noin tekee, islamin oppien mukaan siitä rangaistaan tappamalla. Pariisin attentaatin tekijät noudattavat islamin oppeja ja toimivat niiden mukaan.

    Kun mölytään natseista, niin miksei medioissa mainita sitä että sodan aikana natsit veljeilivät muslimien kanssa? Hitler kestitsi Jerusalemin suurmuftia ja natsit perustivat bosnialaisista muslimeista koostuvan sotilasosaston. Mein Kampf on suosittu kirja islamilaissa maissa.

    VastaaPoista