21.3.2015

Enpä ole aikoihin kirjoittanut!

En minä suoranaisesti laiskistunut ole. Mutta Facebookin käyttö somessa on alkanut rokottaa näitä blogipäivityksiä. Sinne tulee kirjoitettua lähes joka päivä nykyään. Ihan alkaa jo harmittaa.

Facebook on kavala. Toisaalta se on aika tyhjänpäiväinen kun sinne kirjoittamasi häviää johonkin bittiavaruuteen ja palvele enemmänkin vain Facebookin profilointia ja mainosmyyntiä. Mutta yritäpä löytää sieltä joku vanha kirjoituksesi. Toivotonta.

Toisaalta se on aika juonisti ja koukuttavasti laadittu kun koko ajan saat näkyviin mitä kaverisi tai ystäväsi ovat kirjoittaneet tai puuhanneet. Joskus ihan tuntuu kuin olisi jossain tapahtumien keskuudessa. Mutta kyllä se on ihan tyhjä illuusio.

Aloitin Facebookin käytön vuonna 2009 kun nuorin tyttäreni kertoi sellaisen järjestelmän olemassaolosta ja oli itse alkanut sitä käytellä. Pitihän minun tietenkin nörttinä kokeilla sitä. Alussa se ei ollut kovin aktiivista kun ei siellä ollu kovin paljoa tuttuja, mutta nythän siellä alkaa olla melkein kaikki. Ei ihan kaikki mutta kuitenkin yllättävän moni minun ikäluokassanikin (65+).

Sen verran pitää kehua, että kyllä Facebook sentään television roskaohjelmat voittaa ajanvietteenä. Vaikken  siäkään kovin suuresti osaa arvostaa. Turhanpäiväistå kivaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti