14.10.2007

Luuranko vaatekaappiin?

Kävin eilen Kiasman kirjakaupassa. Ensimmäinen löytöni oli M.C. Escherin töillä varustettu kalenteri, hinta vajaa 15 euroa. Escherin ystävä kun olen aioin ostaa sellaisen mukaani niin samanlaisessa harmaassa kotelossa olikin joku Playboy-tyttökalenteri. Sitten havahduin ja huomasin että en minä tarvitse kumpaakaan. Haluan suomalaisen kalenterin ja Escherin tauluista minulla on kopioita.

Mutta kauppa oli muutakin mielenkiintoista tulvillaan. Ja vihdoin löysin aarteen: 25 € hintaan sieltä löytyi 180 cm korkea ihmisen luurangon muovinen rakennussarja.

Siitäpä minullekin kaappiin oma luuranko ;)

En rohjennut vielä ostaa mutta kyllä minä sen vielä ostan. Sitä en huomannut onko luuranko miehen vai naisen mutta se saattaa hyvin sopia ostamani naisen viereen olohuoneen nurkkaankin jos en sitä piilota kuvainnollisesti vaatekaappiin.

Voi olla että olohuoneen nurkassa se kuvastaa mieltymystäni mustaan huumoriin ellei se sitten ole vain osoitus huonosta mausta. Tätä joudun hiukan miettimään vielä. Mutta voi olla että käyn sen viikolla ostamassa varastoon varmuuden vuoksi jos sille päälle sattuisin eikä sitä myöhemmin enää olisi saatavissa.

2 kommenttia:

 1. Hei Igor!

  Ajattelin tuota luurankohommaa ja samalla kävin vilkaisemasssa ostonaistasi. Ei siihen viereen oikeen luuranko sovi, jompi kumpi pitää laittaa kaappiin. Oli muuten piristävää lukemista!

  www.ritu.se

  VastaaPoista
 2. Kiitos mielipiteestä. Kyllä minä sitten luurangon taidan kaappiin laittaa. En minä naisiani kaapissa ole varastoinut joten osa lankeaa luurangolle;)

  Luurangon pitäminen kaapissa on hauska sanaleikki ja voi olla että pelkästään sen vuoksi kannattaa tuo 25 € maksaa.

  Tai laitan luurangon sittenkin esille mutta jonnekin kaukaiseen nurkkaan, esimerkiksi ruokahuoneeseen muistuttamaan syömisen tärkeydestä ;) Jos oikean siveästi ajattelen niin ehkä jotkut uimahousut laitan jalkaan. Niin, siis luurangolle.

  Olet ihan oikeassa! Kyllä tuo "naiseni" verevämmän miehen rinnalleen tarvitsee, taidan mennä itse viereen poseeraaman ja laitan kuvan pariskunnasta nettiin.

  Tai sitten ostan vierelle sen miesmallisen lampun. Ehkä se on sittenkin kaikkein sovinnaisin vaihtoehto.

  VastaaPoista