3.9.2011

Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet

Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet ilmeisesti uskoo että hänen on virkansa puolesta otettava rooli, jossa aina puolustetaan maahanmuuttajaa oli ongelma mikä tahansa.

Viimeisin tavallista suomalaista hätkähdyttävä uutinen oli havaita miten röyhkeästi maahan muuttaneet muslimit ottivat jonkun tilan joukolla haltuunsa ja ryhtyivät muista läsnäolijoista piittaamatta harjoittamaan siellä isolla joukolla omaa uskontoaan.

Edellinen vastaavaa tilanne oli kun musliminaiset muuttivat kuntosalin pukuhuoneen rukoustilaksi vastoin kuntosalin hoitajan ohjeita. No tämä juttu on jo kuulemma selvitetty ja myös islamilainen seurakunta on hyväksynyt tulkinnan ettei paikka sovellu uskonnon harjoittamismenoille.

Osaan kuvitella että jossain islamilaisessa maassa pysähdytään mihin tahansa määräaikoina näkyviin uskonnon harjoittamisen menoihin. Mutta että samoja tapoja ryhdytään maahanmuuttajina soveltamaan maallistuneessa, mutta silti kristillistaustaisessa Suomessa - sitä pidän jo röyhkeytenä.

Mitäpä asiasta sanoo vähemmistövaltuutettu, tuleva RKP:n presidenttiehdokas:

"Rukoilemisesta oli mahdollisesti sovittu jo etukäteen."

Lehtihaastatteluista selvisi nimenomaan ettei kyseisen leikkipaikan hoitajilta oltu kysytty yhtään mitään. Näin ollen ihmetyttää mistä vähemmistövaltuutettu tuollaisen keksityn puolustuksen vetää hatusta. Eli ikään kuin hänen roolinsa edellyttäisi koko ajan maahanmuuttajien puoltamista. Ehkä tämä on taas sitä positiivista syrjintää.

Ymmärrän hyvin suomalaisten siellä maksullisessa leikkipaikassa lastensa kanssa leikkimässä olleiden vanhempien ärtymyksen. Hyvässä lykyssä oli vielä kysymys hyvinkin sekulaarisista ja uskonnottomista ihmisistä.

Ei meillä ole tällaisia ongelmia koskaan ollut meidän islaminuskoa tunnustavien tataarien kanssa. He ovat osanneet huolehtia uskontonsa harjoittamisesta muita häiritsemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti