24.12.2011

Hyvää Joulua kaikille lukijoilleni!

Olen ollut vähän laiska viime aikoina kirjoittamaan blogiin. Kyllä periaatteessa jutun aiheita olisi ollut mutta otetaan rauhallisesti kun on Jouluaika.

Kiitoksia joulutoivotuksista ja hyvää Joulua kaikille lukijoilleni!

7 kommenttia:

 1. eli kaikille sun lukijoille hyvää joulua ja muille sitten ihn paskaa joulua vai?

  VastaaPoista
 2. No sofistisella viisastellulla tuon voisi kääntää noinkin jos omaa oikein kielteisen mielenlaadun. Kyllä minä toivon tietenkin kaikille sitä hyvää joulua oli lukijani tai ei. Mutta kun tämä blogi ei tavoita kuin vain lukijani.

  VastaaPoista
 3. oletpa narsistinen. Minäkin luin juttusi mutta en ole todellakaan lukijasi. En aio edes tulla lukijaksesi. Kuvitteletko sulla olevan jotain vakiseuraajia ja opetuslapsia joita voit tituleerata lukimoiksesi??

  VastaaPoista
 4. Milttoniko se siellä? Voin paljastaa, että olen lukenut tätä blogia (ja monia muita) säännöllisesti jo useita vuosia. Taitaa olla toinen kerta kun kommentoin. Kaikki ei, rakas Miltton, ole aina sitä miltä näyttää.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi tuntuu purkavan aggressioitaan. Eihän kenenkään tarvitse tulla lukemaan blogiani. Ei Anonyyminkaan. Kun pysyy poissa ei tarvitse pahoittaa mieltään 'kaiken maailman narsistien' kirjoituksilla.

  En kuvittele mitään opetuslapsia. Ei täällä mitään niin merkittävää ole kirjoitettu. Vakiseuraajien määrän selvittää minulle Google.

  VastaaPoista
 6. Ainakin itse käyn välillä tsekkaamassa, onko tänne tullut mitään uutta, joten minut kai voi laskea lukijaksi.

  Toisaalta luen Milttonin blogiakin aina silloin tällöin, etenkin jos satun olemaan riidanhaluisella tuulella.

  VastaaPoista
 7. Hyvää joulua! (huomasin tämän vasta nyt)

  Rakkain terveisin:

  Miltton

  VastaaPoista