11.2.2015

Pikkupoika minussa heräsi!

Kävin sunnuntaina Matinkylässä Iso Omena ostoskeskuksessa. Asuin useita vuosia aivan sen naapurissa heti sen valmistuttua ja totuin sen palveluihin.

Iso Omena on pääkaupunkiseudun ostosparatiiseista ehkä eniten minun mieleen. Se ei ole liian iso eikä toisaalta liian pienikään. Siellä on lähes kaikki tarpeellinen. Suurin puute on varmaan saksalaisen Lidlin puuttuminen. Minusta on tullut heidän kanta-asiakkaansa.

Lähin ostosparatiisi (kutsun tällä tavoin ihan leikilläni kun en oikein kehtaa sanoa ostoshelvetiksi!) on minulle nykyään Leppävaaran Sello. Käyn siellä Isoa Omenaa useammin kun se on kuitenkin lähin lajissaan.

Mutta Isossa Omenassa oli ruotsinmaalaien Teknikmagasinet. Aikoinaan myös usein yksi "miesten tiimariksi" nimitetyistä kaupoista.

Ostin sieltä itselleni lelun - radio-ohjattavan pikkuauton. Hintaan 9,99€!

Tosi kiva ja halpa lelu. Viilletän sillä olohuoneen ja keittion väliä ja saan jotain kummallisia viboja. Kai sitä on terve jos jaksaa vielä innostua tuollaisesta leikkimisestä.

Eipä ole Sellossa tuota Teknikmagasinet myymälää vielä toistaiseksi. Siellä pitää tyytyä toiseen ruotsalaiseen miesten aarreaittaan Clas Ohlsoniin. Siellä on vähemmän tuollaisia rihkamavempaimia. Mutta ainakin minulle se on ihan yhtä koukuttava. Jos on vähän rahaa yritän kokonaan väistää vierailun tuollaisissa houkutuksissa.

     

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. KT, olen samaa mieltä. Mutta sellainen minulla on jo ollut usemman vuoden ajan. Olisihan sun pitänyt tuo ymmärtää. Johan niihin ehtii iso mies kyllästyä pikkupoikien tavoin. On minulla ollut radio-ohjattavia autojakin, taisi viimeksi olla kun nuorin poikani oli alle kouluikäinen. Siitäkin on kohta 30 vuotta. Mutta noita uudempia nelikoptereita en ole vielä testannut. Mutta himokkaana olen jo niitäkin katsellut. Katsotaan nyt lohkeaisiko ruokabudjetista vähän säästää, Vähemmän samppanjaa, kaviaaria ja hanhenmalsaa ) ihan niin kuin niitä söisinkin :).

   Poista
  2. Se nelikopteri on älyttömän hyvä laite, helppo lentää kuin mikä. Kannattaa vähentää hanhenmaksa-budjettia sen verran :)

   Poista
  3. KT olen kyllä arvannut tuon ja siksi kirjoitinkin "himokkaana olen niitä katsellut".

   Poista
 2. Kyllä sieltä Sellosta myös löytyy kyseinen gadgettikauppa.. Siinä Ellun ja Soneran vieressä.. http://www.sello.fi/liikkeet/vapaa-aika/teknikmagasinet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos korjauksesta. En ole aikoihin käynyt siinä käytävän osalla niin en ole huomannut muutiosta. Vaikka Sellon mainoksetkin tulevat minulle sähköpostissa. Eli rahaa vievät viettelykset ovat vain entistä lähempänä. Pitää ihan ryhtyä antamaan itselleen siedätyshoitoa.

   Poista