6.10.2010

Puoluejohtajien Sinnemäki - Soini debatti televisiossa

Katselin ja kuuntelin television Ajankohtaisen kakkosen järjestämää puoluejohtajien Sinnemäki ja Soini debattia. Löytyy Ylen Areenasta kuukauden ajan.

Mielenkiintoista oli kahden loistavan "moottoriturvan" kaksintaistelu sanoin. Jos nyt pitäisi valita kumpi oli parempi debatissa en osaisi sanoa. Ahtaissakin paikoissa molemmat jaksoivat kuitenkin hymyillä.

Mutta ei tuolla mitään todellista asiaa ollut. Molemmat yrittivät pussittaa toisiaan. Kun molemmat ovat taitavia keskustelijoita ja hoksottimet ovat enemmän kuin kohdallaan ei siinä kumpikaan langennut mihinkään toisen virittämään ansaan.

Nautittavaa sirkushuvia, verbaaliakrobatiaa.

Jos et nähnyt niin katso Ylen Areenasta.

3 kommenttia:

  1. Laittaisiko joku tuon Sinnemäki-Soini videon YouTubeen?

    VastaaPoista
  2. Katselin ja ihmettelin hetken aikaa kyseisellä ohjelmalla: Sinnekäki on rutinoitunut blaablaapoliitikko, Soini pelastusrengasta, pohjaa suosiosuossa hakeva, kyseenalaistajien etujoukon tunnustelija. Paljastan suosikkini tässä: Ei haittaa jos Soini/persut saavat perusvoiton, vaikka KAIKKI 200 paikkaa eduskunnassa. Vanhat puoluleet ANSAITSEVAT kansalaisten kurinpalautuksen: Nyt riittää sössiminen, puputtaminen, tössiminen ja ähmertäminen! Olen nimittäin täysin kyllästynyt näihin telkkarin taavikasvoihin.

    VastaaPoista