4.11.2011

Nova ryhmän johtajat viattomina syytteessä

Muistelen muutama vuosi sitten lukeneeni noiden Nova yhtiöiden johtajien hulvattomasta rahan käytöstä. Elettiin kuin Saudi-Arabian öljymiljonäärit. Yhtiöillähän oli paljon rahaa ja kassavirtaa mutta ei ne olleet omia rahoja kun samaan aikaan oltiin korvia myöten veloissa.

Olen nähnyt tuollaisia yrittäjiä ennenkin. Kun kassassa on rahaa kuvitellaan että menee hyvin ja sitä sitten käytetään hulvattomasti turhuuksiin ja luksukseen. Kun sitten tulee maksuun veroja, ennakonpidätyksiä, eläkevakuutusmaksuja yms silloin valitetaan kuinka ankeaa on yrittäjän elämä. Ja miten verot vie kaiken.

Eivät nämä Nova-johtajat laskutaidottomia olleet. He olivat vain häikäilemättömiä ja taitavia uhkapelureita. Olen minä nähnyt ennenkin mitenkin kaverit, jotka eivät maksa laskujaan ollenkaan tai ei ainakaan ajallaan ajelevat muhkeilla öky-mersuilla ja -bemareilla. Nykyään myös audeilla tai vastaavilla. Sitten kun oikein snobbaillaan hankitaan omilla nimikirjaimilla varustettu rekisterikilpi. Tosin hankkii niitä oikeasti rahakkaatkin omaksi ilokseen.

Kun näitä uutisia lukee voi vain pyöritellä silmiään.
Nova-kolmikolle vaaditaan ehdotonta vankeutta
Yli-Saunamäki turvautui ammattiapuun: Aloitan uuden elämän
Nova-tuhlailun huippu: Tapani Kansan keikkoihin yli 160 000 euroa!
Syyttäjä: Nova Groupissa posketonta tuhlausta

Ja sitten nämä vakioselitykset ankeista ajoista:

Merisalon avustaja: Novan rahat hukkuivat taantumaan


Minulla on näkemys, että kyse on vain puhtaaksi viljellystä narsismista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti