1.11.2014

Uusi selitys miksi maahanmuuttajanuoria päätyy jihad-taistelijoksi

En ollut uskoa korviani kun kuuntelin keski-Suomen uutisia. Suomalaiset pojat ovat suuressa kansainvälisessä vertailussa keskisuomalaisen dosentin mukaan paljastuneet kaikkien maahanmuttajavastaisimmiksi.

Lainauksia Yle uutisista:

"Suomalaiset pojat ovat laajassa kansainvälisessä vertailussa kaikkein kielteisimpiä maahanmuuttajia kohtaan"

"Suutarinen korostaa, että nuorten asenteet eivät välttämättä johda laittomaan toimintaan, mutta se on pohjavireenä."

"– Esimerkiksi jos jollakin paikkakunnalla tilanne kärjistyy, niin hyvinkin nopeasti saattaa olla isompi joukko nuorista kiinnostunut tällaisesta laittomasta toiminnasta, sanoo Suutarinen."

"Suutarisen mukaan noin kymmenen prosenttia nuorista ilmoittaa valmiudesta laittomaan toimintaan. Yli kaksi prosenttia heistä on maahanmuuttajia kohtaan kriittisiä, eli he suhtautuvat maahanmuuttajien oikeuksiin hyvin kriittisesti."

Ja sitten löytyy syntipukit miksi Suomesta maahanmuuttajanuoria lähtee jihad-taistelijoiksi. Sinänsä hiukan piti oikoa mutki suoriksi: "Jos nyt hiukan yleistää":

"– Jos nyt hiukan yleistää, niin tässä on ollut kasvualustaa jo pitkään tällaiselle anti-jihad-liikkeelle. Ei ole kovin yllättävää, että Suomesta osa maahanmuuttajista tässä tilanteessa on päätynyt jihadiin. Integroituminen suomalaiseen yhteiskuntaan ei ehkä heidän mielestään tällaisessa rasistisessa ilmapiirissä ole mahdollista, sanoo Suutarinen.
Suutarinen muistuttaa, että Suomesta lähdetään jihadiin suhteessa muslimiväestöön nähden eniten. Sitä kautta olisi syytä kiinnittää huomiota myös valtaväestön asenteisiin."

Me kantasuomalaiset olemme siis syyllisiä koko jihadin taisteluihin lähtemisiiin. Huhuhuh.

Lisää ihmeellisiä väittteitä:

" Minusta on hyvin harmi, että esimerkiksi uskonnon opetuksessa muslimit ja kristityt ovat eri ryhmissä. Tämä on hyvin harvinainen käytäntö länsimaissa."

Muissa maissa varmaan kristitytkin nuoret osallistuvat koraanikoulujen opetukseen.  Vai meillä kristityillä ja muslimeilla on kouluissa omat uskontotuntinsa.

Lukekaa itse tämä juttu ja tuntekaa sen jälkeen syvää syyllisyyttä omasta pahuudestanne.

5 kommenttia:

 1. Heh heh, johan siinä oli seltys! Ei ainakaan voi YLE:n Tenho Tornbergiä moittia mielikuvituksen puutteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä. Mutta ei hän yksin tuota kuvitellut. Tämän suuren paljastuksen oli onnistunut tutkimushankkeissaan löytämään jyväskyläläinen dosentti Sakari Suutarinen. Meillä tuo dosentuuri on jo paljastanut toisen totuuden Suomestakin itänapurille. Perussääntö "Kun Herra antaa viran, niin Hän antaa myös järjen sen hoitamiseen, sanotaan".näyttää pätevän myös doentteihin..

   Poista
 2. YLE alkaa olla aika valmista kauraa. Ei tällainen "ilman burkhaa kulkevat naiset kerjäävät raiskatuksi tulemista, kommentoi ylen tärkeä islam asiantuntija"-sonta mene enää läpi. YLE:n pitäisi nyt päivittää itsensä vastaamaan tätä päivää. Se tekee itsensä vain naurunalaiseksi näillä dementikkotason nostalgiapläjäyksillä.
  ...uskotaan, uskotaan. Joskus on tosiaan oltu noin hölmöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pelkästään Ylen "aivoåieru" tuo ei ole. Aloin jöälkeenpäin googlettaa ja havaitsin ettö dosentti Sakari Suutarisen johtopäätöksiö on moni muukin media julkaissut.

   Ennen oli professori se kaikkien alojen erikoisasiantuntija, jolta voitiin pyyytää mitä tahansa lausunoja. Mutta tieteellista tasa pn nöäköjään mahdallettu. Nyt jo dosentin asema antaa riittävän arvovallan kuten on julkisuudesta jo muissakin asioissa havaittu..

   Poista
 3. Eikä aina edes dosenttia tarvita jos toimittajalla on samanväriset .. sukkahousut tms.
  Vrt TV-uutisiin hyvin usein pääsevät sirkeäsilmäiset 25-vuotiaat, 35 vuoden kokemuksen ja tieteellisen meriitin omaavat Greenpeacen "ilmastovastaavat" naiset.
  Kyllä Gobbels jää hopealle ...
  -Beowolf-

  VastaaPoista