21.1.2011

Eduskunnan virkamies valehtelee röyhkeästi

Eduskunnan turvallisuusesimies valehteli marraskuussa. Siteerasin häntä blogikirjoituksessani 'Onko Suomi enää länsimainen demokratia?' marraskuussa 2010.

Tuore uutinen kertoo ettei turvallisuusesimiehen mainitsemaa päätöstä eduskunnan edessä pidettävän mielenosoituksen luvanvaraisuudesta ole tehty eikä edes ollut tarkoituskaan tehdä. Marraskuussa hän väitti kirjallisesti kansliatoimikunnan tehneen sellaisen päätöksen.

Kun salonkikelpoiset puolueet nostivat metelin niin hankkeet piti perua. Ikävä että turvallisuusesimiehen piti turvaudua marraskuussa valheeseen.

2 kommenttia:

 1. Täysion selvää, että valehtelevat. Miksi muuten eduskunta sitten ylipätään on vuokraamassa aluetta ja valmis maksamaan siitä vielä 40 000€ ( siis meiltä kansalaisilta tulevia rahoja)Helsingin kaupungille.

  Eduskunta perukoon vuokraushankeensa; siinä ainoa keino lopettaa kohu mielenositusten kieltämisestä.

  YLEN sivuilla ei muuten asiaa koskevassa uutisessa http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/01/eduskunta_ei_ole_rajoittamassa_mielenosoituksia_2305519.html
  ole lainkaan komentointimahdollisuutta. Mistäköhän syystä? Tämä tarkoittanee, että poliittisesti johdetun YLEN mielestä aihe ei joko vähäpätöisyytensä (?) tai arkaluontoisuutensa(?)vuoksi sovi yleisen keskustelun piiriin.

  Onneksi Uusi Suomi, Granpa Igor ja Promerit ovat tiedottaneet asiasta.

  VastaaPoista
 2. Se, että ne valehtelevat röyhkeästi on tietenkin tuomittanaa. Se, että nämä samat "kansanedustajat" ova täysin tietoisia ja osa on ollut itse asianosaisena mukana tässä prosessissa, eikä muka tiedä asiasta mitään. Täysin kääntänyt selkänsä erittäin hyvin tuntemalleen asialla.

  Pitäisikö tällaista keveria enää päästää niin vastuulliseen asemaan kuin edustamaan kansalaisia avoimella valtakirjalla?

  http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/09/olli-puolitaival-ja-konekersantti-oyn.html

  VastaaPoista