4.10.2008

Kirkkovene valtuustoon projekti

Olen törmännyt aika mielenkiintoiseen projektiin: Kirkkovene valtuustoon. Ajatus on fiksu. Me puoluepolitiikkaan kyllästyneet kansalaiset, joihin minäkin itseni kyllä nykyään luen, emme jätä äänestämättä. Emme siis ole ole nukkuvia joiden määrän lisääntymisestä ollaan huolissaan puoluetoimistoissa.

Samasta asiasta vaikkakin eri näkökulmasta hyvän kolumnikirjoituksen kirjoitti myös Iltalehdessä Kalle Isokallio pari viikkoa sitten kansalaisten tympiintymisestä puoluepolitiikkaan.

Eli äänestäkäämme Kirkkovene valtuustoon. Olkoon se voimakas mielenilmaisuprotesti kunhan näitä Kirkkoveneen kannattajia on riittävästi. Se saattaa panna liikkeelle paljon suuremman liikehdinnän kuin uskommekaan.

Mietipä tätä.

4 kommenttia:

 1. Sähköisessä äänestyksessä et kirkkoveneitä piirtele...

  VastaaPoista
 2. Joo. En ole kaikkiin yksityiskohtiin perehtynyt joten en tiedä onko äänestysvaihtoehtona tyhjää. Kirkkoveneen puuttuessa sekin kävisi.

  Minä toivonkin että koko äänestyskone hajoaa tms. Pidän koko sähköistä äänestystä kokonaisuutena katsoen arveluttavana. Olen siitä useaan otteeseen kirjoittanutkin tässä blogissani. Eikä kyse ole mistään Kehruu-Jennyn henkisestä muutosvastarinnasta.

  Muutenkin jos nyt ei kykenisi äänestämään Kirkkovenettä tai tyhjää niin kohta siellä ei ole vaihtoehtoina kuin Brezhnev, Brezhnev ja Brezhnev. Ja äänestysprosentti 96%.

  VastaaPoista
 3. Niin, 1939 lokakuussa valtiojohto kävi tapaamassa Stalinia ja kertomassa, että eduskunnassa ei saada 5/6 äänienemmistöä alueluovutusten taakse. Stalin nauroi, että totta kai saatte. Saatte myös minun ja Molotovin äänet!

  VastaaPoista
 4. Se muuten tuli eilen illalla minunkin mielee. Miten käy sähköisessä äänestyksessä? Saako vaalilapun mitätöityä

  Sääli puolueitten kannalta jos ei saa. Menee viimeinenkin puolueeton palautemahdollisuus äänestäjäin tunnoista.

  VastaaPoista