8.4.2009

Autoni romuttui tulvassa

Olen kirjoittanut surullisesta tapahtumasta muutaman kerran aikaisemmin. Ensimmäinen juttu kertoi onnettomuuden tapahtumat.

Toisen kerran kirjoitin kuinka Kauniaisten kaupunki korvasi vahingon mutta vähensi siitä 1/3 kun olin muka myötävaikuttanut vahingon syntymiseen.

Minähän valitin siitä ja vaadin Kauniaisten kaupungilta selvitystä mitä minun olisi huolellisena kansalaisena pitänyt tehdä että olisin välttänyt vahingon. Vastausta en ole vielä saanut valitukseeni mutta muuta asian tiimoilla on tapahtunut.

Nyt on Kauniaisten kaupunki vihdoinkin herännyt ja pystyttänyt liikennemerkin varoittamaan tuon tunnelin tulvavaarasta rankkasateella. Kauaa merkki ei ole paikoillaan ollut. Ihmettelen vain kun jo 1,5 v heti vahingon jälkeen sitten kysyin miksei siellä sellaista varoitusmerkkiä ole. Jos merkki ei estä vahingon syntymistä niin ainakin Kauniaisten kaupunki tuon liikennemerkin perusteella todennäköisesti selviää ns tienpitäjän vastuusta. Suosittelen jokaista autoilijaa muistamaan että täysi kaskovakuutuskaan ei korvaa vastaava veden aiheuttamaa vahinkoa. Se ehto näyttäisi olevan joka vakuutusyhtiöllä.

4 kommenttia:

 1. Kuka maksaa?
  Kansalaisten sähköisiä oikeuksia puolustava Electronic Frontier Finland ry on tyytyväinen, kun KHO määräsi kuntavaalit pidettäväksi uudelleen Kauniaisissa, Vihdissä ja Karkkilassa.

  Nyt järjestö kysyy, korvaa virheellisestä järjestelmästä koituvat kustannukset ehdokkaille ja puolueille. Lasku on iso.


  Ei taida Kauniaisilla olla varaa maksaa, kun vuoden 2009 korvaukset on jyvitetty erään kalliin englantilaisen urheiluauton omistajalle, joka ajoi sen jokeen sillan alla, missä ennen ei ole ollut jokea.

  VastaaPoista
 2. KT: mikä tuo on? Onko joku toinenkin kärsinyt samassa paikassa? Tiedätkö tapauksen? Laita minulle tiedot sähköpostissa.

  Minun silloinen auto oli sentään aika halpa korvata kaupungille. Ja kallimmankin korvauksen ne saa nostettua vastuuvakuutuksestaan. Kaupungin omavastuu kun on aika pieni.

  Tietenkin jos tarkoitat minun silloista autoa niin olen toki hyvin immarreltu auton luonnehdinnasta.

  Mutta jos tuosta kuntavaalista. Niin eikös meillä vahingon korvaa vahingon aiheuttaja - vai pitäisikö tässä vahingon aiheuttajaksi kirjata äänestäjä joka toimi "väärin" koneen kanssa?

  VastaaPoista
 3. Ei, sinun Jaggeesihan minä viittasin. Mukavaa pää(n)si(s)äistä!

  VastaaPoista
 4. Mutta Jaggehan on minun mielestä ainakin ihan tavallinen limusiini vain ;) Paitsi Classic Dee tietenkin.

  Samoin. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista