1.6.2011

Positiivinen syrjintä

Lainaus Perussuomalaiset puolueen nettisivullaan julkaisemasta rasismin yms vastaisesta lausumasta:

'Tuomitsemme kaiken etniseen taustaan, kieleen, kulttuuriin, uskontoon tai vastaavaan seikkaan perustuvan syrjinnän tai suosimisen työmarkkinoilla, koulutuksessa ja muissa yhteyksissä.'

En minä osaa tuosta lukea että tuon perusteella köyhiä ei saisi verottaa vähemmän kuin rikkaita tai ettei sotainvalideja tai kehitysvammaisia saisi suosia. Tai muuta vastaavaa keksittyä mitä mediasta saa nyt joka päivä lukea.

Mutta esimerkki kielletystä suosimisesta voisi olla vaikkapa Helsingin kaupungin soveltama tai ainakin suunnittelema rekrytointipolitiikka jossa maahanmuuttajan palkkaamista kaupunguin palvelukseen pitää suosia, jotta heidän osuutensa saataisiin nousemaan heidän väestöosuuttaan vastaamaan. Eikä tämä ole kuin yksi esimerkki.

Lisäksi myös koko ajan vedotaan ihmisoikeuksiinkin. Eihän työn saaminen Helsingin kaupungilta ole mikään ihmisoikeus? Kannattaa lukea YK:n ihmisoikeuksien julistus ja YK:n ja Euroopan neuvoston ihmisoikeussopimukset. Jota viimeksimainittua muuten Suomen valtio on onnistunut parhaiten kaikista pohjoismaista rikkomaan.

Ymmärrän hyvin jos tuollainen kantasuomalaista raivostuttaa. En kirjoita perusuomalaista ettei sekoiteta tarkoittamaan puolueen jäseniä tai kannattajia. Median ja muidenkin 'suvaitsevaisto'-tahojen nostattama demonisointi ja möykkä vain kasvattaa Perussuomalaiset puolueen kannatusta. Että ei pidä ihmetellä. Sitä saa mitä tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti