20.6.2011

Yleisradio ja television uusinnat

Mietin tuossa yksi päivä, että mitähän sanovat Yleisradion henkilöstön piirissä tehtävät tyytyväisyysmittaukset uuden toimitusjohtajan Michael Jungnerin jälkeisestä ajasta. Onko arvot muuttuneet? Jungnerin aikaanhan henkilöstön tyytyväisyys oli kovaa tasoa.

Minua on alkanut entistä enemmän häiritä lukuisat samojen ohjelmien uusinnat. Joskus aikoinaan oli erilaisissa ohjelmakartoissa uusinnat merkitty. Taisi vielä usein lukea 1. uusinta tai 2. uusinta. Ilmeisesti nykyisellään ei enää kehdata julkaista tietoa uusinnasta kun ohjelmakartasta paljastuisi ensisilmäyksellä että ohjelmisto koostuu pääosin uusinnoista.

Asiaohjelmien taso on Ylessä pysynyt kohtuullisena. Toimittajien viher-vasemmistolaisuus näkyy ehkä liikaa vaikka vanhana ex-vihreänä siedän sellaistakin. Perussuomalaisten vaalivoiton jälkeen asenteellisuus on ollut jopa häiritsevää. Hiukan äänenpainoissa on näkynyt varovaisia muutoksia kun jo keski-Euroopastakin on jopa asiantuntijoilta kuulunut samanlaisia puheenvuoroja kuin Timo Soinilta. Ehkä toimittajia alkaa jo pelottaa jos ovatkin veikanneet vääriä hevosia "voittajiksi" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti