26.4.2011

Todellinen kultakimpale - Silvo Kaasalaisen Virkanimitysruletti

Silvo Kaasalaisen WSOY:n Barrikadi sarjassa ilmestynyt kirja 'Virkanimitysruletti' on ohut mutta sisältö sitäkin painavampi. Todellinen kultakimpale. Täydentävä alaotsikko vielä täsmentää 'Miksi sopiva voittaa pätevän?'

Silvo Kaasalainen on hallintotieteiden tohtori ja kunnallispolitiikan dosentti Tampereen Yliopistosta. Eli ainakin pitäisi löytyä runsaasti asiantuntemusta. Ja jos oikein ymmärsin niin juuri jäänyt eläkkeelle, sillä ei tuollaista kirjaa voi rohjeta julkaisemaan kuin täysin riippumaton henkilö. Suomessa yleensa vasta eläkkeelle siirtyvä.

Kirja ei ole tieteellinen tutkimus vaan pamfletti aiheesta. Mutta kuten jo otsikossa kirjoitin todellinen kultakimpale. Ja kyllä lukiessa paljastuu että kirjoittaja on tiedemies sen verran tiukkaa on argumentointi. Tosi kovaa kamaa.

Silvo Kaasalaisen videohaastattelu kirjan julkaisusta löytyy Youtube'ista.

Kirjan voi tilata esimerkiksi tästä Promeritin verkkokirjakaupasta. Minä tilasin sieltä kun seuraan Promerit.net'in sisältöjä muutenkin. Siellä kun on haastava motto alaotsikkona 'Uutisia ja keskustelua aiheista, joista valtamedia vaikenee'. Alaotsikko pitää lisäksi vielä paikkansa. Kaikkea tietoa siellä ei tarvitse lukijan hyväksyä mutta tämä Kaasalaisen anti on pakko ainakin minun hyväksyä ja on siellä paljon muutakin. Lue itse.

Nyt kun Perussuomalaiset puolue teki kansan tyytymättömyyden avulla isot Jytkyt on koko puolueella oiva tilaisuus siivota vihdoin myös tuo poliittisten virkanimitysten laiton käytäntö, jonka eräs blogisti oli nimittänyt 'kokovartalokorruptioksi'. Silvo Kaasalainen puhuu itse Italian mafiaan viittaavasta Cosa Nostrasta. Perussuomalaisilla on nyt tilaisuutensa. Vihreat menettivät tilaisuutensa puhdistaa Suomi maan (rikolliseksi!) tavaksi muodostuneista käytänteistä kun ryhtyivät muiden puolueiden tavoin ja kanssa tekemään lehmänkauppoja virkanimityksistä tyyliin 'sulle-mulle'.

Mutta mitä tuota enemmän hehkuttamaan. Tilaa pamfletti ja lue itse. Ja yritä omalta osaltasi vaikuttaa jos siltä tuntuu.

1 kommentti:

  1. TAISTELU TURUSTA -ELOKUVA TODISTAA VIRKANIMITYSRULETIN COSA-NOSTRA-SUOMIKUVAN AITOUDEN

    Kävin eilen katsomassa elokuvaa "Taistelu Turusta".EN voinut olla nauramatta välillä ääneen, kun Jouko Aaltosen elokuvassa sivuttiin asioita, jotka tunnen hyvin ja jotka ovat myös tuttuja Kaasalaisen kirjan maailmasta. Elokuva kertoo siitä, miten koko Turun vanha keskusta kulttuurihistoriallisesti arvokkaine vanhoine rakennuksineen uhrattiin vaalirahakorruption alttarille. Elokuvassa kerrottiin myös "munantervaajista", eräänlaisesta virka- ja valtaeliitin "veljeskunnasta", jotka toteuttivat loppuun koko tuhotyön.

    Silvo Kaasalainen on kyseisestä elokuvasta saanut "Virkanimitysruletti"-kirjansa aihepiirille erittäin vahvan sivustatuen. Nähtäväksi jäänee kuinka paljon elokuva saa yleisöä ja aiheuttaa julkista keskustelua. Elokuva on ainakin näillä näkymin esityksessä Vapun jälkeisellä viikolla Finnkinon elokuvateattereissa, ks.
    http://www.finnkino.fi/Event/298559/

    VastaaPoista