5.8.2008

Tätä miestä kannattaa kuulla

Olen tuntenut jämsäläisen Erkki Vasaman parikymmentä vuotta. Erkki on aika erikoinen vaikuttaja. Tiedotusvälineet ovat pitkään yrittäneet vaieta asioista joita Erkki edelleen päivittäin ajaa oikeusturvansa menettäneiden puolesta.

Erkki täytti 4.8.2008 75 v ja Ylen Radio 1:n toimittaja Seppo Konttinen rohkeni haastatella Erkkiä syntymäpäivän kunniaksi. Tästä löytyy linkki Ylen mainiolle Areena sivustolle josta ohjelman nauhoite löytyy parin kuukauden ajan. On se tämä tietokoneaikakausi metkaa kun ohjelman voi jälkikäteenkin kuunnella jos ei muuten muistanut.

Lämpimät onnittelut toimittaja Seppo Konttiselle rohkeudesta tässäkin asiassa. Mieshän on julkaissut kirjan "Salainenpankkituki". Pitää toivoa että Konttinen saa jatkaa tutkivaa journalismiaan ja että vihdoinkin saataisiin mediastakin ihan oikeasti se neljäs valtiomahti ja se lopettaisi olonsa pelkkänä vallan sylikoirana. Ai miten rakastankaan tuota ilmaisua "vallan sylikoira" vaikka en ole enää ihan varma kuka sen alun perin keksi. Päivän juhlakalu Erkki Vasama on sitä paljon käyttänyt mutta taitaa silti olla jyväskyläläisen oikeustaistelijan, taitavan kynänkäyttäjän Jorma Uskin ensimmäisenä käyttämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti